MENU DU DÎNER
CHEF'S TABLE
Een 3, 4, 5, 6, of 7 gangen Chef’s Table proeverij menu.
Wij verzorgen graag een culinaire avond waarbij u zoveel mogelijk proeft uit onze keuken. We serveren naar keuze 3 tot 7 gerechtjes (koud, warm & dessert). De gerechtjes blijven een verrassing. Ohlala, genieten!
3 GANGEN |
42,50 49,50 53,50 57,50 62,50 |
ENTRÉES
heerlijk om u diner mee te beginnen
truffel | eendenlever | witlof | balsamico
piccalilly | mosterdzaad | cornichons | croutons
Parmezaan | truffelmayonaise | pijnboompitten
gebakken | paling | ui | truffelvinaigrette
Bistro Louis cocktail | avocado | groene appel | cocktailsaus | croutons
sojakaantjes | wasabi | yuzu | ponzu | gember
spare ribs | meloen | balsamico | sherry
ossenstaart | truffel | macadamia | koffie
chorizo | mossel | paprika | tomaat | ras el hanout
bbq | wakame | nori | yuzu | ponzu
passievrucht | pompoenpit | yoghurt | vadouvan
GROSSES PIÈCES
truffel | rode biet | rode wijnjus
sauce béarnaise | knolselderij | ui | linzen
eendenlever | sauce béarnaise | rode wijnjus | knolselderij
zacht gegaard | rode biet | artisjok
entrecote | merg | kaantjes | linzen | rode ui | mosterd
stoof | knolselderij | saus van eekhoorntjesbrood
gnocchi | artisjok | ossenstaart | beurre rouge
vegetarische rendang | tom kha kai | sojabonen | lente ui | koriander
risotto | gepocheerd ei | groene asperge | saus van eekhoorntjesbrood
bloemkool | mosterdboter | koffie | kappertjes | hazelnoot
DESSERTS
hazelnootijs | koffie | toffee
vanille | karamel | zeezout
peer | toffee | pure chocolade | kaneel
banaan | koffie | kletskop
witte chocolade | pistache | sabayon | granité
selectie van 5 kazen van “Het Kaasatelier”
Ons keukenteam houdt graag rekening met uw dieetwensen. Geef het aan bij onze gastheer of -vrouw. Bon appétit!