Skip to content
  • home
  • Menu
  • Nieuws
  • Werken bij
  • CONTACT
  • Reserveren
  • home
  • Menu
  • Nieuws
  • Werken bij
  • CONTACT
  • Reserveren
Diner
Wijnkaart

MENU DU DÎNER

-->

MENU DU CHEF

Seizoensgebonden culinair menu, met ‘amour’ samengesteld door onze chef…

3 GANGEN 38,50
4 GANGEN 46,00
5 GANGEN 53,50
   

Al onze Menu’s du Chef zijn uit te bereiden met een extra

GANG KAAS 13,50
KAAS in plaats van ZOET supplement 6,00

Zie het actuele menu op het kleine kaartje ‘Menu du Chef’ op tafel.

ENTRÉES

STEAK TARTARE
13,50

dubbeldoel koe | tafelzuren | kwartelei | croutons

CARPACCIO
13,50

Parmezaan | truffelmayonaise | pijnboompitten

RUNDERSTOOFJE
14,50

ui | eekhoorntjesbrood | beurre noisette | haringkuit

DORADE
13,50

Hollandse garnaal | mango | quinoa | tandoori vinaigrette

KABELJAUW
14,50

rendang | sojabonen | tom kha kai

COQUILLE
15,50

bloemkool | koffie | hazelnoot

TONIJN
13,50

oester | grapefruit | wasabi | ponzu | rettich

WORTEL 'Filet Americain Martino' (vega)
12,50

kwartelei | tafelzuren | crouton

WALDORF (vega)
12,50

knolselderij | appel | walnoten | roodlof

GROSSES PIÈCES

TOURNEDOS
32,00

sauce béarnaise | seizoensgroenten

CONFIT DE CANARD
24,00

sinaasappeljus | seizoensgroenten

KALFSWANG
25,00

rendang | pinda & ui

LAMSFILET
25,00

lamsstoof | jus van lam | seizoensgroenten

RIB EYE (450 gram)
59,00

per twee personen te bestellen | rode wijn jus | bearnaise saus | seizoensgroenten

RODE POON
25,00

op de huid gebakken | beurre rouge | seizoensgroenten

HEILBOT
25,00

gegrild | schaaldierensaus | seizoensgroenten

RISOTTO (vega)
22,50

rode biet | granaatappel | Aceto balsamico

GNOCCHI (vega)
22,50

taleggio | paddenstoel | groene asperge 

DESSERTS

CREME BRULEE
9,00

vanille | karamel | zeezout

TARTELETTE
9,00

framboos | yuzu | pistache

MOELLEUX AU CHOCOLAT
9,00

bramen | vanille

ANANAS
9,00

gemarineerd | witte chocolade | toffee

FROMAGE
13,50

selectie van 5 kazen van “Het Kaasatelier”

Ons keukenteam houdt graag rekening met uw dieetwensen zowel bij de Menu’s du Chef als bij onze a la Carte gerechten.

Adres

Peperstraat 14A |
5341 CZ | OSS

Telefoon 0412 250 002
E-mail info@bistrolouis.nl
Openingstijden

Maandag tot en met zondag vanaf 17 uur.

RESERVEREN
Copyright 2021 Bistro Louis | All Rights Reserved | Design by PE Projects | Privacybeleid | Cookiebeleid