
MENU DU DÎNER

MENU DU CHEF
Seizoensgebonden culinair menu, met ‘amour’ samengesteld door onze chef…
3 GANGEN | 38,50 |
4 GANGEN | 46,00 |
5 GANGEN | 53,50 |
Al onze Menu’s du Chef zijn uit te bereiden met een extra
GANG KAAS | 13,50 |
KAAS in plaats van ZOET supplement | 6,00 |
Zie het actuele menu op het kleine kaartje ‘Menu du Chef’ op tafel.
ENTRÉES
dubbeldoel koe | tafelzuren | kwartelei | croutons
Parmezaan | truffelmayonaise | pijnboompitten
rode linzen | geitenkaas | koolrabi | granaatappel | dille
bloemkool | koffie | hazelnoot
tartaar | gort | ricotta | komkommer | groene kruiden
kwartelei | tafelzuren | crouton
mousse spinazie | walnoot | balsamico
GROSSES PIÈCES
rode wijnjus | seizoensgroenten
sauce béarnaise | seizoensgroenten
sinaasappeljus | seizoensgroenten
rendang | pinda & ui
cepes jus | seizoensgroenten
op de huid gebakken | beurre rouge | seizoensgroenten
winterkabeljauw | beurre blanc met kappertjes | seizoensgroenten
ras el hanout | bloemkool | wortel | feta
taleggio | paddenstoel | groene asperge
DESSERTS
vanille | karamel | zeezout
witte chocolade | hangop | bloedsinaasappel & Campari
stoofpeer | gezouten toffee
selectie van 5 kazen van “Het Kaasatelier”
Ons keukenteam houdt graag rekening met uw dieetwensen zowel bij de Menu’s du Chef als bij onze a la Carte gerechten.