MENU2019-01-15T14:36:43+00:00
MENUKAART
WIJNKAART

MENU DU DÎNER

MENU’S DU CHEF

Seizoensgebonden, culinaire verrassingsmenu’s, met ‘amour’ gemaakt door onze chef…
3 GANGEN 35,00
4 GANGEN 42,50
5 GANGEN 49,50
Al onze Menu’s du Chef zijn uit te bereiden met een extra
GANG KAAS 7,50
Wij adviseren het 5-gangen menu per tafel te bestellen
Vegetarische menu’s
3 GANGEN 30,00
4 GANGEN 36,50

ENTRÉES

POMPOENSOEP 7,00
ras el hanout | gember
KALFSWANG 11,00
zwezerik | knolselderij | koolrabi | jus van banyuls
KOOLRABI 8,50
augurk | doperwt | geitenboter
TARTARE DE BOEUF 11,00
zwarte knoflook | bundelzwammen
CARPACCIO 11,50
boeuf mariné | pijnboompitjes | Parmezaan | truffel mayonaise
COQUILLE 12,50
waterkers | venkel | sinaasappel | vinaigrette van spek
HALVE KREEFT 14,00
compôte van tomaat | dragon | doperwt
MAKREEL  8,00
gemarineerd | rode biet
HALF DOZIJN OESTERS 15,00
citroen | vinaigre vin rouge | tabasco

PLATS PRINCIPAUX

WITLOF 16,50
tarte tatin | gerookte geitenkaas
VARKENSWANG  17,50
gestoofd | eigen jus | seizoensgroenten
ROODBAARSFILET 21,50
saus van vadouvan & gember | seizoensgroenten
ZEEBAARSFILET 19,50
gegrild | seizoensgroenten | saus van gekonfijte citroen
KOE & KREEFT 26,50
ossenhaas | kreeft | sauce béarnaise | seizoensgroenten
KALFSENTRECÔTE 22,00
saus van truffel & rode wijn | seizoensgroenten
WILDZWIJNHAAS 19,50
cranberry | wildjus | seizoensgroenten
TOURNEDOS 26,00
sauce béarnaise | seizoensgroenten
PLAT DU JOUR dagprijs
wisselend gerecht naar creativiteit van de chef

DESSERTS

MOELLEUX AU CHOCOLAT 7,50
crumble van koffie | yoghurtijs
PECANTAARTJE 8,25
pecannoten | sabayon van specerijen | bramen
CRÈME BRÛLÉE   7,50
rozemarijn | fleur de sel
PETIT DÉGUSTATION 7,50
kleine proeverij van desserts
KEUZE VAN ONZE KAASWAGEN 12,50
Ons keukenteam houdt graag rekening met uw
dieetwensen zowel bij de Menu’s du Chef als bij
onze a la Carte gerechten.