MENUKAART
WIJNKAART

MENU DU DÎNER

MENU DU CHEF

Seizoensgebonden culinair menu, met ‘amour’ samengesteld door onze chef…
3 GANGEN 35,00
4 GANGEN  42,50
5 GANGEN 49,50
Al onze Menu’s du Chef zijn uit te bereiden met een extra
GANG KAAS 8,00
KAAS in plaats van ZOET supplement 4,00
Zie het actuele menu op het kleine kaartje ‘Menu du Chef’ op tafel.

ENTRÉES

KALFSTONG 11,00
gekonfijt | cassoulet | paddenstoel
BIMI 10,00
kiemgroenten | koolrabi | karnemelk
STEAK TARTARE 11,00
tafelzuren | kwartelei | croutons
CARPACCIO 11,50
shii-take | truffel | spek | hazelnoot
COQUILLE 13,00
bloemkool | koffie | hazelnoot
LANGOUSTINE  13,50
komkommer | quinoa | dille | yoghurt

GROSSES PIÈCES

WORTEL 19,50
couscous | feta | abrikoos
ZALMFILET 22,50
gebakken | mosterdsaus | seizoensgroenten
ZEEWOLF 22,50
gebakken | crèmesaus van dille | seizoensgroenten
CONFIT DE CANARD
22,50
sinaasappeljus | seizoensgroenten
BAVETTE 24,00
dubbeldoel koe | rode wijnjus | seizoensgroenten
TOURNEDOS 26,50
sauce béarnaise | seizoensgroenten
PLAT DU JOUR dagprijs
wisselend gerecht naar creativiteit van de chef

DESSERTS

MILLEFEUILLE  8,00
vanille | tonkaboon | toffee
TARTE AU CITRON 8,00
citroencrème | meringue
TARTELETTE AU CHOCOLAT 8,00
vijg | hazelnoot | koffie
FROMAGE 13,50
selectie van 5 kazen uit ons assortiment  
Ons keukenteam houdt graag rekening met uw
dieetwensen zowel bij de Menu’s du Chef als bij
onze a la Carte gerechten.