MENUKAART
WIJNKAART

MENU DU DÎNER

MENU’S DU CHEF

Seizoensgebonden, culinaire verrassingsmenu’s, met ‘amour’ gemaakt door onze chef…
3 GANGEN ‘JUBILEUM MENU’ 29,50
4 GANGEN ‘JUBILEUM MENU’ 37,00
5 GANGEN ‘JUBILEUM MENU’ 42,50
Al onze Menu’s du Chef zijn uit te bereiden met een extra
GANG KAAS 7,50
Wij adviseren het 5-gangen menu per tafel te bestellen
Vegetarische menu’s
3 GANGEN 30,00
4 GANGEN 36,50

ENTRÉES

POTAGE 7,50
aardappel-prei soep | truffelroom
KALFSWANG 11,00
zwezerik | knolselderij | koolrabi | jus van banyuls
BOSPEEN 8,00
cremeux | groene asperge | zuurdesem
TARTARE DE BOEUF 11,00
zwarte knoflook | bundelzwammen
CARPACCIO 11,50
boeuf mariné | pijnboompitjes | Parmezaan | truffel mayonaise
COQUILLE 12,50
waterkers | venkel | sinaasappel | vinaigrette van spek
FORELFILET  11,00
zacht gegaard | rode biet

GROSSES PIÈCES

PARELCOUSCOUS 16,50
gerookte feta | olijf | gember
HEILBOT 21,00
gebakken | crèmesaus van bieslook | seizoensgroenten
ZEEBAARS 19,50
gegrild | saus van gekonfijte citroen | seizoensgroenten
CONFIT DE CANARD
20,00
sinaasappeljus | seizoensgroenten
SUKADESTEAK 22,00
kruidnageljus | seizoensgroenten
TOURNEDOS 26,00
sauce béarnaise | seizoensgroenten
PLAT DU JOUR dagprijs
wisselend gerecht naar creativiteit van de chef

DESSERTS

MOELLEUX AU CHOCOLAT 7,50
crumble van koffie | yoghurtijs
TARTE TATIN 7,50
appel | karamel | kaneel
CRÈME BRÛLÉE 7,50
vanillecrème | karamel | zeezout
KEUZE VAN ONZE KAASWAGEN 12,50
Ons keukenteam houdt graag rekening met uw
dieetwensen zowel bij de Menu’s du Chef als bij
onze a la Carte gerechten.