MENUKAART
KERSTMENU
WIJNKAART

MENU DU DÎNER

MENU DU CHEF

Seizoensgebonden culinair menu, met ‘amour’ samengesteld door onze chef…
3 GANGEN  35,00
4 GANGEN 42,50
5 GANGEN  49,50
Al onze Menu’s du Chef zijn uit te bereiden met een extra
GANG KAAS 7,50
KAAS in plaats van ZOET supplement 2,00
Wij adviseren het 5-gangen menu per tafel te bestellen
Vegetarische menu’s
3 GANGEN 30,00
4 GANGEN 36,50

ENTRÉES

KALFSWANG 11,00
zwezerik | wortel | eigen jus
WATERMELOEN 9,50
tomaat | lavas | 0lijf
STEAK TARTARE 11,00
tafelzuren | kwartelei | croutons
CARPACCIO 11,50
shii-take | truffel | spek | hazelnoot
COQUILLE 12,50
gebakken | pompoen | gember | specerijen
LANGOUSTINE  13,50
kumquat | bleekselderij | avocado

GROSSES PIÈCES

POMPOEN 18,00
bulgur | wortel | abrikoos | gezouten citroen
ZEEWOLF FILET 21,00
gebakken | crèmesaus van gele curry | seizoensgroenten
SNOEKBAARS 21,00
gebakken op de huid | crémesaus van mosterd | seizoensgroenten
CONFIT DE CANARD
20,00
sinaasappeljus | seizoensgroenten
RUNDERENTRECÔTE 22,00
peperjus | seizoensgroenten
TOURNEDOS 26,00
sauce béarnaise | seizoensgroenten
PLAT DU JOUR dagprijs
wisselend gerecht naar creativiteit van de chef

DESSERTS

MOELLEUX AU CHOCOLAT 7,50
bramen | zwarte bes | mascarpone
TARTE TATIN 7,50
appel | karamel | vanille
CRÈME BRÛLÉE 7,50
vanillecrème | karamel | zeezout
KEUZE VAN ONZE KAASWAGEN 12,50
Ons keukenteam houdt graag rekening met uw
dieetwensen zowel bij de Menu’s du Chef als bij
onze a la Carte gerechten.