
MENU DU DÎNER

CHEF'S TABLE
Een 3, 4, 5, 6, of 7 gangen Chef’s Table proeverij menu.
Wij verzorgen graag een culinaire avond waarbij u zoveel mogelijk proeft uit onze keuken. We serveren naar keuze 3 tot 7 gerechtjes (koud, warm & dessert). De gerechtjes blijven een verrassing. Ohlala, genieten!
3 GANGEN |
42,50 49,50 53,50 57,50 62,50 |
ENTRÉES
heerlijk om u diner mee te beginnen
piccalilly | mosterdzaad | cornichons | croutons
eendenlever | truffel | ossenstaart | rode ui | balsamico
Parmezaan | truffelmayonaise | pijnboompitten
gerookte paling | ossenstaart | rode biet | balsamico
Bistro Louis cocktail | avocado | tomatensorbet | cocktailsaus
oester | wasabi | yuzu | soja | gember
eendenlever | braam | balsamico | rode biet | gevogeltesaus
ossenstaart | truffel | macadamia | koffie
haringkuit | komkommer | ponzu | yoghurt
bbq | wakame | nori | yuzu | ponzu
mosterd | sherry | augurk | kappertjes
GROSSES PIÈCES
truffel | rode biet | rode wijnjus
sauce béarnaise | knolselderij | ui | linzen
eendenlever | sauce béarnaise | rode wijnjus | knolselderij
zacht gegaard | rode biet | artisjok
rode kool | spruiten | knolselderij | eigen jus met peperkoek
eendenlever | stoof | knolselderij | saus van eekhoorntjesbrood
rivierkreeft | kreeftenboter | kreeftensaus | witte chocolade | yuzu
gerookte paling | zuurkool | truffel | beurre rouge
portobello crème | artisjok | truffel | beurre rouge
paddenstoel | artisjok | groene kruiden | kappertjes | cepes saus
DESSERTS
hazelnootijs | koffie | toffee
vanille | rozemarijn | zeezout
compote | pure chocoladecrème | koffie | kaneel | toffee
banaan | koffie | kletskop
witte chocolade | blauwe bes | rode biet | sabayon | sorbet van braam
selectie van 5 kazen van “Het Kaasatelier”
Ons keukenteam houdt graag rekening met uw dieetwensen. Geef het aan bij onze gastheer of -vrouw. Bon appétit!