MENUKAART
WIJNKAART

MENU DU DÎNER

MENU DU CHEF

Seizoensgebonden culinair menu, met ‘amour’ samengesteld door onze chef…
3 GANGEN Jubileummenu 29,50
4 GANGEN Jubileummenu 35,00
5 GANGEN Jubileummenu 42,50
Al onze Menu’s du Chef zijn uit te bereiden met een extra
GANG KAAS 8,00
KAAS in plaats van ZOET supplement 4,00
Zie het actuele menu op het kleine kaartje ‘Menu du Chef’ op tafel.

ENTRÉES

KALFSTONG 11,00
gekonfijt | cassoulet | paddenstoel
WITLOF & KAAS 9,50
quinoa | epoisses | walnoot | PX
STEAK TARTARE 11,00
tafelzuren | kwartelei | croutons
CARPACCIO 11,50
shii-take | truffel | spek | hazelnoot
COQUILLE 13,00
bloemkool | koffie | hazelnoot
LANGOUSTINE  13,50
kumquat | bleekselderij | avocado

GROSSES PIÈCES

BLOEMKOOL 19,50
gele curry | kokosrijst | mango | yoghurt
KABELJAUW 22,50
gebakken | sausen béarnaise | seizoensgroenten
ZALM 22,50
gebakken | crèmesaus van dille | seizoensgroenten
CONFIT DE CANARD
22,50
sinaasappeljus | seizoensgroenten
BAVETTE 24,00
dubbeldoel koe | rode wijnjus | seizoensgroenten
TOURNEDOS 26,50
sauce béarnaise | seizoensgroenten
PLAT DU JOUR dagprijs
wisselend gerecht naar creativiteit van de chef

DESSERTS

MOELLEUX AU CHOCOLAT 8,00
peer | toffee | mascarpone
TARTE TATIN 8,00
appel | karamel | vanille
CRÈME BRÛLÉE 8,00
vanillecrème | karamel | zeezout
FROMAGE 13,50
selectie van 5 kazen uit ons assortiment  
Ons keukenteam houdt graag rekening met uw
dieetwensen zowel bij de Menu’s du Chef als bij
onze a la Carte gerechten.