
MENU DU DÎNER

MENU DU CHEF
Seizoensgebonden culinair menu, met ‘amour’ samengesteld door onze chef…
3 GANGEN | 38,50 |
4 GANGEN | 46,00 |
5 GANGEN | 53,50 |
Al onze Menu’s du Chef zijn uit te bereiden met een extra
GANG KAAS | 13,50 |
KAAS in plaats van ZOET supplement | 6,00 |
Zie het actuele menu op het kleine kaartje ‘Menu du Chef’ op tafel.
ENTRÉES
dubbeldoel koe | tafelzuren | kwartelei | croutons
Parmezaan | truffelmayonaise | pijnboompitten
ui | eekhoorntjesbrood | beurre noisette | haringkuit
Hollandse garnaal | mango | quinoa | tandoori vinaigrette
rendang | sojabonen | tom kha kai
bloemkool | koffie | hazelnoot
oester | grapefruit | wasabi | ponzu | rettich
kwartelei | tafelzuren | crouton
knolselderij | appel | walnoten | roodlof
GROSSES PIÈCES
sauce béarnaise | seizoensgroenten
sinaasappeljus | seizoensgroenten
rendang | pinda & ui
lamsstoof | jus van lam | seizoensgroenten
per twee personen te bestellen | rode wijn jus | bearnaise saus | seizoensgroenten
op de huid gebakken | beurre rouge | seizoensgroenten
gegrild | schaaldierensaus | seizoensgroenten
rode biet | granaatappel | Aceto balsamico
taleggio | paddenstoel | groene asperge
DESSERTS
vanille | karamel | zeezout
framboos | yuzu | pistache
bramen | vanille
gemarineerd | witte chocolade | toffee
selectie van 5 kazen van “Het Kaasatelier”
Ons keukenteam houdt graag rekening met uw dieetwensen zowel bij de Menu’s du Chef als bij onze a la Carte gerechten.