Skip to content
  • home
  • Menu
  • Nieuws
  • Werken bij
  • CONTACT
  • Reserveren
  • home
  • Menu
  • Nieuws
  • Werken bij
  • CONTACT
  • Reserveren
Diner
Wijnkaart

MENU DU DÎNER

-->

MENU DU CHEF

Seizoensgebonden culinair menu, met ‘amour’ samengesteld door onze chef…

3 GANGEN 38,50
4 GANGEN 46,00
5 GANGEN 53,50
   

Al onze Menu’s du Chef zijn uit te bereiden met een extra

GANG KAAS 13,50
KAAS in plaats van ZOET supplement 6,00

Zie het actuele menu op het kleine kaartje ‘Menu du Chef’ op tafel.

ENTRÉES

WORTEL 'Filet Americain Martino' (vega)
12,50

eidooier | tafelzuren | crouton

BURRATA (vega)
12,50

tomaat | basilicum | olijf

STEAK TARTARE
13,50

dubbeldoel koe | tafelzuren | kwartelei | croutons

CARPACCIO
13,50

Parmezaan | truffelmayonaise | pijnboompitten

CEVICHE MAKREEL
13,50

quinoa | koolrabi | dille | komkommer

COQUILLE
15,50

bloemkool | koffie | hazelnoot

LANGOUSTINE
14,50

quinoa | tomaat | limoenblad 

GROSSES PIÈCES

GROENTEQUICHE (vega)
22,50

zoete aardappel | gegrilde groenten | salsa verde  

GNOCCHI (vega)
22,50

taleggio | paddenstoel | groene asperge 

SCHOL
25,00

beurre blanc | seizoensgroenten

ZEEWOLF
25,00

gegrild | langoustine saus | seizoensgroenten

CONFIT DE CANARD
24,00

sinaasappeljus | seizoensgroenten

BAVETTE
25,00

rode wijnjus | seizoensgroenten

TOURNEDOS
32,00

sauce béarnaise | seizoensgroenten

RUMP STEAK
25,00

pepersaus | seizoensgroenten

LAMSRACK
half rack 24,00 | heel rack 33,00

tijmjus | seizoensgroenten

DESSERTS

CREME BRULEE
9,00

vanille | karamel | zeezout

RABARBER & FRAMBOOS
9,00

citroencake | meringue | yoghurt

MOELLEUX AU CHOCOLAT
9,00

chocolade | kersen

FROMAGE
13,50

selectie van 5 kazen van “Het Kaasatelier”

Ons keukenteam houdt graag rekening met uw dieetwensen zowel bij de Menu’s du Chef als bij onze a la Carte gerechten.

Adres

Peperstraat 14A |
5341 CZ | OSS

Telefoon 0412 250 002
E-mail info@bistrolouis.nl
Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag vanaf 17 uur.

RESERVEREN
Copyright 2021 Bistro Louis | All Rights Reserved | Design by PE Projects | Privacybeleid | Cookiebeleid