MENU2018-11-13T10:32:53+00:00
KERSTMENU
WIJNKAART

MENU DU DÎNER

MENU’S DU CHEF

Seizoensgebonden, culinaire verrassingsmenu’s, met ‘amour’ gemaakt door onze chef…
3 GANGEN WILDMENU 35,00
4 GANGEN WILDMENU 42,50
5 GANGEN WILDMENU 49,50
Naast onze ‘wildmenu’s’ hebben we ook verrassingsmenu’s zonder wild. U kunt dit aangeven bij onze gastheer of -vrouw.
 
Al onze Menu’s du Chef zijn uit te bereiden met een extra
GANG KAAS 7,50
Wij adviseren het 5-gangen menu per tafel te bestellen
Vegetarische menu’s
3 GANGEN 30,00
4 GANGEN 36,50

ENTRÉES

POMPOENSOEP 7,00
ras el hanout | gember
KWARTEL 11,00
quinoa | hoisin
KOOLRABI 8,50
augurk | doperwt | geitenboter
TARTARE DE BOEUF 11,00
zwarte knoflook | bundelzwammen
CARPACCIO 11,50
boeuf mariné | pijnboompitjes | Parmezaan | truffel mayonaise
COQUILLE 12,50
pata negra | bloemkool
HALVE KREEFT 14,00
ravioli van spinazie | pijnboompitten | schuim van Parmezaan
MAKREEL  8,00
gemarineerd | rode biet
HALF DOZIJN OESTERS 15,00
citroen | vinaigre vin rouge | tabasco

PLATS PRINCIPAUX

WITLOF 16,50
tarte tatin | gerookte geitenkaas
RIBEYE  21,00
truffelsaus | seizoensgroenten
KABELJAUWFILET 22,00
saus van saffraan | seizoensgroenten
DORADE 20,00
seizoensgroenten | sauce soubise
KOE & KREEFT 26,50
ossenhaas | kreeft | sauce béarnaise | seizoensgroenten
HERTENBIEFSTUK 25,00
wildjus met jeneverbes | seizoensgroenten
WILDZWIJNHAAS 18,50
cranberry | wildjus | seizoensgroenten
TOURNEDOS 26,00
sauce béarnaise | seizoensgroenten
PLAT DU JOUR dagprijs
wisselend gerecht naar creativiteit van de chef

DESSERTS

MOELLEUX AU CHOCOLAT 7,50
crumble van koffie | yoghurtijs
WENTELTEEFJE 7,50
brioche | rood fruit | hangop
CRÈME BRÛLÉE   7,50
rozemarijn | fleur de sel
PETIT DÉGUSTATION 7,50
kleine proeverij van desserts
KEUZE VAN ONZE KAASWAGEN 12,50
Ons keukenteam houdt graag rekening met uw
dieetwensen zowel bij de Menu’s du Chef als bij
onze a la Carte gerechten.