
MENU DU DÎNER

MENU DU CHEF
Seizoensgebonden culinair menu, met ‘amour’ samengesteld door onze chef…
3 GANGEN | 38,50 |
4 GANGEN | 46,00 |
5 GANGEN | 53,50 |
Al onze Menu’s du Chef zijn uit te bereiden met een extra
GANG KAAS | 13,50 |
KAAS in plaats van ZOET supplement | 6,00 |
Zie het actuele menu op het kleine kaartje ‘Menu du Chef’ op tafel.
ENTRÉES
eidooier | tafelzuren | crouton
tomaat | basilicum | olijf
dubbeldoel koe | tafelzuren | kwartelei | croutons
Parmezaan | truffelmayonaise | pijnboompitten
quinoa | koolrabi | dille | komkommer
bloemkool | koffie | hazelnoot
quinoa | tomaat | limoenblad
GROSSES PIÈCES
zoete aardappel | gegrilde groenten | salsa verde
taleggio | paddenstoel | groene asperge
beurre blanc | seizoensgroenten
gegrild | langoustine saus | seizoensgroenten
sinaasappeljus | seizoensgroenten
rode wijnjus | seizoensgroenten
sauce béarnaise | seizoensgroenten
pepersaus | seizoensgroenten
tijmjus | seizoensgroenten
DESSERTS
vanille | karamel | zeezout
citroencake | meringue | yoghurt
chocolade | kersen
selectie van 5 kazen van “Het Kaasatelier”
Ons keukenteam houdt graag rekening met uw dieetwensen zowel bij de Menu’s du Chef als bij onze a la Carte gerechten.