Restaurant Manager

Als restaurantmanager ben je van groot belang binnen de organisatie en eindverantwoordelijk voor onze prachtige Bistro in het bruisende horecastraatje van Oss. Recent zijn we bekroond met een vermelding in de Gault & Millau. Voor sfeerbeelden neem een kijkje op onze website en socials.

 

Werkzaamheden:

  • Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt
  • Jij creëert een veilige en gezellige sfeer onder collega’s en gasten
  • Jij werkt mee op de werkvloer
  • Jij stuurt collega’s aan
  • Jij stelt het wijnarrangement samen
  • Jij beheert de voorraad en onderhoudt contact met leveranciers
  • Jij ondersteunt bij managementwerkzaamheden, zoals het maken van de roosters
  • Jij luistert naar de wensen van gasten
  • Jij werkt nauw samen met onze overbuurman en collega-bedrijf Bar 15

 

Wie ben jij?

  • Jij bent gedreven en ambitieus
  • Jij neemt verantwoordelijkheid
  • Jij houdt van lekker eten en drinken
  • Jij bent een natuurlijke leider
  • Jij hebt oog voor detail
  • Jij bent gastvrij
  • Jij kan goed tegen stress
  • Jij bent een teamplayer
  • Jij houdt van gezelligheid
  • Je hebt relevante horeca ervaring en wijnkennis
  • Jij bent trots op de kwaliteit die we neerzetten

 

Wat bieden wij?

  • Een mooi salaris
  • Een vrije weekenddag
  • Een fijn georganiseerde werkplek
  • Werken met prachtige producten in een topteam met een gepassioneerde werksfeer
  • Gezellige borrels en vitaliteitsactiviteiten voor een goede teamspirit
  • Een vaste uren contract (32-38 uur)

Iets voor jou? Neem dan contact op door het onderstaande formulier in te vullen of mail naar info@bistrolouis.nl.

Hopelijk tot gauw voor een kennismaking!

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ
Beschikbaarheid